IJSTAARTEN en MEER

IJSTAARTEN en MEER

Donders lekker IJS&MEER is de naam van onze mobiele ijssallon, waarin ons ambachtelijk gemaakt Italiaans ijs te verkrijgen is. Ons ijs wordt met passie en kennis bereid door de eigenaar Han Vrinds, en maakt daarbij gebruik van verse producten zodat ons ijs een unieke en werkelijke smaak heeft. U proeft meteen het verschil! Ons uitgangspunt is om steeds weer de juiste smaken naar boven te halen met de perfecte kwaliteit  en daarnaast verrassende nieuwe smaken te kunnen presenteren.

Van ons huisgemaakte ijs maken wij nu ook heerlijke ijstaarten. Een indrukwekkend en heerlijk dessert om uw diner met vrienden of familie af te sluiten, leuk als kraamtaart of een origineel alternatief voor een verjaardag. De smaken en afwerking van de taart kunt u in overleg met ons zelf bepalen. De ijstaarten kunt u via 013-4551315 bij ons bestellen. Wij vragen u een aantal dagen voordat u de ijstaart nodig heeft de bestelling te plaatsen i.v.m de voorbereidingen en bereiding.

Wilt u het ijs meenemen naar huis, een grotere bestelling plaatsen als u een barbeque heeft, de ijssalon gebruiken tijdens uw feest bij Peerke Donders of genieten van een verfrissende smaak na het fietsen en op het terras? Dat is bij Peerke Donders allemaal mogelijk.

Kom langs en proef de smaken!

 

Voor eventuele informatie kunt u contact met ons op nemen.