feesten & partijen

feesten & partijen

Bent u op zoek naar een bijzondere feestlocatie voor uw bruiloft,  feest of bijeenkomst? Dan bent u Bij Peerke donders aan het juiste adres. Wij staan bekend om het verzorgen van feesten en partijen en hebben daarin vele mogelijkheden. Zo kunt u bij ons terecht voor bruiloften, verjaardagen, reunies, vergaderingen, presentaties en borrels maar ook voor een condoleance staan wij graag voor u klaar.

Wij maken geen gebruik van catering maar alles komt vers uit eigen keuken. Zo verzorgen wij heerlijke buffetten zoals een koud/warm of hapjes buffet, walking diners, koffie tafels, tapasborden, luxe hapjes, diners etc. Zoals u ziet gaan de mogelijkheden door. Wij hebben verschillende ruimtes ter beschikking waardoor wij de ruimte kunnen schikken aan de grote van uw groep. Hierdoor zult u zich altijd in een sfeervolle en gezellige ambiance bevinden. Daarnaast hebben wij een grote tuin met vijverpartij waar mooie momenten beleeft kunnen worden. Kortom een ideale feestlocatie.

Daarnaast is het bijzonder om te weten dat u bij ons voor de kerk kunt trouwen of voor de burgelijke stand in ons naastegelegen kappelletje.

Omdat er bij ons vele mogelijkheden zijn, nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek zodat wij samen met u uw wensen kunnen bespreken. Klik hier en laat uw gegevens achter, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.