Bruiloft

Bruiloft

Vier uw bruiloft bij Peerke donders in Tilburg. Wij zorgen er met ons team graag voor dat deze speciale dag een onvergetelijke dag voor u wordt en dat uw wensen voor jullie bruiloft waargemaakt geworden. U kunt met ons de gehele trouwdag doornemen, kortom er zijn vele mogelijkheden. U kunt bij ons zowel voor het burgerlijk huwelijk trouwen als voor het kerkelijk huwelijk in onze naast gelegen kapel.

Als ideale trouwlocatie in Tilburg beschikken wij verschillende ruimtes die in elkaar overlopen zodat u de perfecte ruimte heeft voor het aantal gasten. Wij hebben een capacitiet voor maximaal 120 personen. Daarnaast hebben wij een heerlijke tuin met vijverpartij. Mocht u trouwen in de zomermaanden dan kunt u hier natuurlijk heerlijk gebruik van maken. Daarnaast beschikken wij over een ruime parkeergelenheid waar uw gasten kosteloos kunnen parkeren.

Kom gerust eens bij ons langs om de sfeer te proeven van uw trouwlocatie en mocht u meer informatie willen kunt u altijd een afspraak met ons maken en maken wij tijd voor een persoonlijk gesprek.

Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.